Welkom bij het Preventiecentrum

Het team van het Preventiecentrum Nieuwegein heet u van harte welkom! Deze pagina kan je uitgebreid informeren over onze begeleiding en behandeling bij het Preventiecentrum Nieuwegein. We zijn blij dat je waarde hecht aan je gezondheid. Wij doen dat ook! We zetten ons dagelijks in voor een waardevol, gezond leven door efficiënte en persoonlijke therapie in het hart van Nederland.

Het laatste nieuws

Fysiotherapie in de avond

Preventiecentrum Nieuwegein is zich bewust van krappe agenda’s, veel verplichtingen overdag en bieden daarom ook de mogelijkheid aan om buiten kantoortijden af te spreken. Op maandag en dinsdag zijn wij tot 21:00 open en op donderdag tot en met 19:00.

Geen doorverwijzing nodig

Bij het Preventiecentrum Nieuwegein ben je welkom met- en zonder verwijzing. U kunt direct een afspraak maken bij een van onze therapeuten.

Revalidatie

Het preventiecentrum heeft een brede expertise. Orthopedische blessures zoals schouder, rug- en knieblessures zijn bij ons aan het juiste adres! We zien ook veel complexe en chronische patiënten die bijvoorbeeld last hebben van fibromyalgie, reuma, MS of COPD.

Fysiotherapie

Bij het Preventiecentrum Nieuwegein kan je sinds jaar en dag terecht voor fysiotherapie. We hebben via mond- op mond reclame een goede naam van kwalitatief hoogwaardige zorg. Hier zijn we trots op!

Fitness

Bij het Preventiecentrum Nieuwegein  kunt u zelfstandig fitnessen door een preventietraining abonnement af te sluiten.

Wil jij onze nieuwsbrief ontvangen?

Laat je gegevens achter en ontvang regelmatig onze nieuwsbrief!