• Knierevalidatie Nieuwegein

Knierevalidatie bij het Preventiecentrum Nieuwegein

Bent u geopereerd aan de knie dan is knierevalidatie na de operatie essentieel.

Knierevalidatie

Heb je last van je knie, ben je of wordt je geopereerd dan ben je bij het Preventiecentrum Nieuwegein aan het juiste adres. We hebben ons gespecialiseerd in het behandelen van mensen na en voor een knieoperatie, zoals een nieuwe voorste kruisband (voorste kruisband reconstructie), een nieuwe knie (knie prothese) of een meniscus verwijdering of hechting. Sommige operaties komen wat minder vaak voor, zoals een correctie osteotomie of een nieuwe knie- revisie (2e nieuwe knie) of een voorste-kruisband – revisie. Ook voor deze operaties ben je bij ons goed op je plek!

We staan sinds 1998 te boek als centrum gespecialiseerd in orthopedische en complexe klachten. Orthopeden en huisartsen weten ons te vinden. We hebben ons steeds verder ontwikkeld en in vandaag de dag een uitgebreid scala aan trainings- en meetapparatuur voor handen om je te kunnen helpen en je kracht, beweeglijkheid en coördinatie optimaal te trainen.

Optimaal rendement

We hebben de werkwijze van het Preventiecentrum stap voor stap ontwikkeld en geoptimaliseerd zodat je als patiënt er optimaal rendement van hebt. De lijnen met artsen en specialisten zijn kort waardoor we snel kunnen overleggen en de juiste diagnose kunnen stellen.

© Copyright 2019 - Preventiecentrum - Fysiotherapie, revalidatie & (medisch) fitness in Nieuwegein