Onze abonnementen

PC Leefstijl

Dit abonnement omvat het gebruik van alle hierboven genoemde diensten. Maak onbeperkt gebruik van fitness en groepslessen. Maandelijks wordt er een gesprek gepland met een trainer voor bijvoorbeeld een meting, een aanpassing van het programma, het opstellen van een nieuw programma.

PC Familie

Dit abonnement omvat alles dat ook in de PC Leefstijl zit. Het voordeel is dat je voor één prijs alle leden van een gezin lid zijn. Elk gezinslid heeft een eigen pas en programma. Voor de jongste kinderen zijn er speciale lessen waar ze aan mee kunnen doen.

PC PT

Het meest exclusieve abonnement omvat maandelijks tweemaal een half uur Personal Training. Bij PC Leefstijl heeft u afspraken met de instructeur. Oefeningen worden uitgelegd en programma’s worden opgesteld. Bij PC Personal Training heeft u een coach. Deze haalt meer uit de training en jezelf. De coach geeft extra motivatie om doelen te bereiken.

Bij het afsluiten van een nieuw abonnement worden testkosten in rekening gebracht. Voor informatie over  onze abonnementsprijzen verzoeken wij u contact op te nemen met de receptie.