Fitness in Nieuwegein

Bij het Preventiecentrum Nieuwegein noemen we Fitness graag ‘preventietraining’ omdat het preventief trainen essentieel is voor een gezond lichaam en een gezonde geest. We geloven in goede en professionele begeleiding tijdens het trainen, daarom is er bij het Preventiecentrum Nieuwegein altijd een gediplomeerde fysiotherapeut aanwezig in de zaal om u optimaal te begeleiden. U kunt terecht met al uw vragen én samen met de fysiotherapeut een trainingsschema op maat maken waarin uw persoonlijke training doelstellingen tot uiting komen, met aandacht voor uw mogelijke  (oude) blessures en ziektegeschiedenis.

U kunt kiezen voor een abonnement waarin onbeperkt kan sporten, maar ook waar u eenmaal per week komt. De abonnementen worden per kwartaal afgesloten.

Bel ons voor een afspraak!

Nieuwegein (030) 307 92 49

Zet nu de eerste stap!

Laat je gegevens achter en wij bellen je binnen 24 uur voor meer informatie of een afspraak! Of mail naar nieuwegein@hetpreventiecentrum.nl

  Abonnementen

  Fitness Abonnementen Nieuwegein

  Personal training

  Personal Training Nieuwegein

  Waarom sporten bij het Preventiecentrum

  Gratis parkeren

  Wij hebben onze eigen parkeergelegenheid. U hoeft dus niet te betalen als u komt fitnessen.

  Fitnessschema’s

  Onze instructeurs maken een op maat gemaakt programma

  Inclusief koffie en thee

  Het is mogelijk om na de training nog lekker een kopje koffie of thee te nemen en rustig na of bij te praten in onze ontspanningsruimte.

  Fitness Nieuwegein

  Altijd fitness onder begeleiding

  Bij het Preventiecentrum kunt u fitnessen onder de kundige begeleiding van onze trainers

  Hulp bij afvallen

  Heeft u hulp nodig bij afvallen? Dit kunnen wij voor u realiseren.

  Conditie verbeteren... Doelen behalen

  Iedereen heeft zijn eigen trainingsdoelen; het verbeteren van het uithoudingsvermogen, sportspecifieke training voor topsporters of revalideren na een schouder-operatie. Samen met de trainer stelt u realistische en heldere doelen.

  Fitter worden

  Ons lichaam heeft beweging nodig. Er is een verschil tussen trainen en bewegen. Voor iedereen die lekker wil bewegen hebben we de juiste programma’s. Bij het Preventiecentrum helpen we klanten om fit te worden en fit te blijven.

  Professionele begeleiding

  Binnen de fitness van het Preventiecentrum bieden wij professionele begeleiding aan. Onze instructeurs staan altijd tot uw beschikking en kunnen u altijd helpen met fitness.

  Krachttraining

  Voor krachttraining beschikken we over een verschillende toestellen, kabels en losse gewichten van de A-merken Matrix en Technogym.

  Cardiotraining

  Bij de fitness van het Preventiecentrum Nieuwegein kunt u terecht voor cardiotraining. Wij beschikken onder andere over fietsen, loopbanden, crosstrainers en roeiers.

  Voor ieder wat wils

  Ook als je gewoon zorgeloos zelfstandig wil trainen ben je bij het Preventiecentrum op het juiste adres. Van cardio tot krachttraining, er is voor ieder wat wils!

  Bel (030) 608 10 42 !

  Om direct een afspraak te maken!

  Meer informatie of aanmelden?

  Laat dan uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op!

  Liever zelf contact opnemen of langskomen?

  Preventiecentrum Nieuwegein

  Lierseschans 10
  3432 ET Nieuwegein

  Telefoon (030) 307 92 49

   © Copyright 2019 - Preventiecentrum - Fysiotherapie, revalidatie & (medisch) fitness in Nieuwegein