Chat with us, powered by LiveChat
dietist almere stad

Diëtist, gewichtscoach & voedingsadvies

Het Preventiecentrum werkt samen met Diëtist & Gewichtscoach Anne-Marie. Anne-Marie komt ook bij u thuis  om een speciaal op u gericht dieet- en voedingsadvies te maken.

Het Preventiecentrum Almere werkt samen met Diëtist & Gewichtscoach Anne-Marie. Zij staat voor de nieuwe discipline Diëtetiek binnen het Preventiecentrum Almere. Leden en bezoekers die willen of moeten afvallen kunnen nu naast het  “bewegen” ook gebruik maken van het dieet- en voedingsadvies van Anne-Marie. Zij is gespecialiseerd op het gebied van de gewichtsproblematiek.

Haar methode is gebaseerd op zelfbewustwording van uw eet- en leefpatroon. Uw eetpatroon is gekoppeld aan u leefpatroon. Helaas kan men een leefpatroon niet zo gemakkelijk veranderen. Daarom komt Anne-Marie o.a. ook bij u thuis om een speciaal op u gericht dieet- en voedingsadvies te maken en om u optimaal te kunnen begeleiden tijdens het afvallen. Daarnaast maakt zij optimaal gebruik van de nieuwe communicatiemogelijkheden, zoals  e-mail, sms en whatsapp, om u zo goed mogelijk te kunnen begeleiden en uw stok achter de deur te zijn.

Meer informatie of vragen over Diëtist & Gewichtscoach Anne-Marie?
Ga nu naar haar website

http://www.annemariedietist.nl/

© Copyright 2018 - Preventiecentrum - Fysiotherapie, revalidatie & (medisch) fitness