Welkom bij het Preventiecentrum

Namens het team van het Preventiecentrum heten wij je van harte welkom op onze Website. Door middel van deze pagina willen wij je informeren over het Preventiecentrum in Den Bosch. Wij zetten ons in voor een doelmatige en efficiënte begeleiding en behandeling in de fysiotherapie en revalidatie.

Het laatste nieuws

Fitness vóór en ná het werk

Bij het Preventiecentrum kun je vóór en ná het werk terecht voor fitness onder begeleiding van een fysiotherapeut. Check de openingstijden voor de fitness.

Geen doorverwijzing nodig

Bij het Preventiecentrum kunt u ook terecht zonder doorverwijzing van bijvoorbeeld uw huisarts. U kunt dus gewoon een afspraak maken.

Revalidatie

Als je te maken hebt met chronische pijn- en vermoeidheidsklachten, diverse therapievormen hebt geprobeerd zonder voldoende resultaat en je belemmerd wordt in je algemeen functioneren, dan kan een intensievere revalidatievorm waarbij meerdere disciplines nauw samenwerken wellicht voor jou een uitkomst zijn. Hiervoor heb je een verwijzing nodig vanuit de huisarts, bedrijfsarts of andere specialist. Ga voor meer informatie naar OCA.nl. Onze fysiotherapeuten werken hebben nauwe samenwerkingsverbanden met OCA of werken hier zelf.

Fysiotherapie

Het Preventiecentrum is al jaren één van de grootste fysiotherapie praktijken van Midden-Nederland. Met inmiddels 8 vestigingen door heel Nederland zijn we met ons concept wat staat voor kwaliteit een top praktijk geworden met op ieder lichamelijk gebied een specialistische fysiotherapeut om jouw van je klachten af te helpen.

Personal Training

Als je een specifiek doel hebt of graag 1 op 1 aandacht zou willen tijdens je training dan is Personal Training een uitkomst. Onze personal trainers zijn tevens fysiotherapeut en halen uit de trainingen het maximale in u naar boven. Daarnaast kunt je op de beschikbare fitnesstijden onbeperkt trainen.

Wil jij onze nieuwsbrief ontvangen?

Laat je gegevens achter en ontvang regelmatig onze nieuwsbrief!