Fitness en Fysiotherapie.

Bij het Preventiecentrum in Den Bosch kunt je terecht voor fysiotherapie, (medische) fitness en personal training. Wij staan voor vakkundig, aandacht en op maat gesneden zorg zodat je gezondheidsklachten voorkomt of ze verhelpt. Hierdoor lukt het je bijvoorbeeld weer om met vertrouwen te functioneren in huishoudelijke activiteiten, je hobby weer te kunnen uitvoeren, je sport naar een hoger niveau te tillen en je weer volwaardig kan participeren op het werk.

Wil je een afspraak maken?

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPreventiecentrum is gewaardeerd op Zorgkaart Nederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering.

Wij zijn er om jou te helpen

We lossen het samen op!

Door preventief handelen voorkomen we dat er serieuze gezondheidsklachten ontstaan. De fysiotherapeut geeft je tips geven zodat je gewoon kan functioneren. Indien je al wordt beperkt door de klachten dan hebben we de juiste zorg in huis met multispecialistische revalidatie waarin we interdisciplinair screenen.

Als je bij ons terecht komt voor fysiotherapie, dan zal onze fysiotherapeut altijd blijven beoordelen of je bij ons of bij de desbetreffende fysiotherapeut op de juiste plek bent. Zodoende zorgt het Preventiecentrum voor matched care. Zorg die bij je past.

Samen helpen wij je weer verder. Wij zorgen voor alles wat je beweegt!

Binnen 24 uur een afspraak!

Vandaag of morgen nog terecht bij een fysiotherapeut!

Je kunt direct terecht bij een fysiotherapeut!

“Voorkomen is beter dan genezen”. Daar staan we voor als Preventiecentrum. Heb je een gezondheidsklacht of dreig je er een te krijgen? Wacht dan niet af en maak een afspraak.

Vaak kun je dezelfde dag nog bij ons terecht voor een intake.

Wil jij onze nieuwsbrief ontvangen?

Laat dan hieronder je gegevens achter!

Nieuws

Wil je meer informatie over onze fitness of wil je bijvoorbeeld een afspraak maken met één van de fysiotherapeuten van Preventiecentrum?

© Copyright 2019 - Preventiecentrum - Fysiotherapie, revalidatie & (medisch) fitness in Den Bosch