• heuprevalidatie Den Bosch

Heuprevalidatie bij het Preventiecentrum

Wanneer je heupklachten ervaart kan dit erg vervelend en belemmerend zijn voor je algemeen functioneren. De fysiotherapeut brengt grondig de heup in kaart en zal samen met jou een behandelplan opstellen gericht op je hulpvraag. Dit betekent meestal dat er na de intake een actief beleid wordt toegepast zodat je weer letterlijk vooruit kunt.

Heup revalidatie / operatie

Jaarlijks worden er in Nederland bijna 36.000 totale heupoperaties uitgevoerd. De meest voorkomende reden voor het plaatsen van een totale heupprothese wordt gevormd door slijtage van het heupgewricht (coxarthrosis). Kenmerkend voor coxarthrosis is een beschadiging van het gewrichtskraakbeen dat de kop en kom van het heupgewricht bekleedt, waardoor de onderliggende botlagen bloot komen te liggen. Door deze beschadiging  kunnen geleidelijk pijnklachten in de lies, bil en bovenbeenregio ontstaan, alsmede  toenemende stijfheid van het heupgewricht.

Voorspoedig herstel

Beginnende slijtage? Of een nieuw heup? Wij zijn voor u de locatie in den Bosch om u snel weer in de heupen te krijgen. In onze moderne praktijk hebben wij alle mogelijkheden om alle benodigde functies te oefenen en te verbeteren. Volgens de modernste inzichten en technieken en middels een persoonlijke vriendelijke aanpak zorgen wij graag voor een voorspoedig herstel.

© Copyright 2019 - Preventiecentrum - Fysiotherapie, revalidatie & (medisch) fitness in Den Bosch