Fitness in Den Bosch

Onder begeleiding van een fysiotherapeut kunt je bij ons komen sporten. Na een intake waarin je doelstelling duidelijk wordt geformuleerd, kun je direct aan de slag. Door regelmatig aan je conditie te werken blijf je gezond of word je weer fit en voorkom je gezondheidsklachten die kunnen leiden tot ziekteverzuim. Voorkomen is beter dan genezen! Daar staan we voor als Preventiecentrum. Er zijn twee abonnementsvormen: onbeperkt fitness of eenmaal per week.

Fitness tijden

Ma         15.30 tot 17.00
Di           07.30 tot 09.00
Wo         15.30 tot 17.00
Do          15.30 tot 17.00
Vrij         07.30 tot 09.00

Personal training

Als je een specifiek doel hebt of graag 1 op 1 aandacht zou willen tijdens je training dan is Personal Training een uitkomst. Onze personal trainers zijn tevens fysiotherapeut en halen uit de trainingen het maximale in jou naar boven. Daarnaast kun je op de beschikbare fitnesstijden onbeperkt trainen.

Bel ons voor een afspraak!

Den Bosch (073) 851 59 89

Zet nu de eerste stap!

Laat je gegevens achter en wij bellen je binnen 24 uur voor meer informatie of een afspraak! Of mail naar denbosch@hetpreventiecentrum.nl

  Abonnementen

  Waarom sporten bij het Preventiecentrum

  Gratis parkeren

  Wij hebben onze eigen parkeergelegenheid. U hoeft dus niet te betalen als u komt fitnessen.

  Fitnessschema’s

  Onze instructeurs maken een op maat gemaakt programma

  Inclusief koffie en thee

  Het is mogelijk om na de training nog lekker een kopje koffie of thee te nemen en rustig na of bij te praten in onze ontspanningsruimte.

  Fitness in Den Bosch

  Altijd fitness onder begeleiding

  Bij het Preventiecentrum kunt u fitnessen onder de kundige begeleiding van onze trainers

  Hulp bij afvallen

  Heeft u hulp nodig bij afvallen? Dit kunnen wij voor u realiseren.

  Conditie verbeteren... Doelen behalen

  Iedereen heeft zijn eigen trainingsdoelen; het verbeteren van het uithoudingsvermogen, sportspecifieke training voor topsporters of revalideren na een schouder-operatie. Samen met de trainer stelt u realistische en heldere doelen.

  Fitter worden

  Ons lichaam heeft beweging nodig. Er is een verschil tussen trainen en bewegen. Voor iedereen die lekker wil bewegen hebben we de juiste programma’s. Bij het Preventiecentrum helpen we klanten om fit te worden en fit te blijven.

  Professionele begeleiding

  Binnen de fitness van het Preventiecentrum bieden wij professionele begeleiding aan. Onze instructeurs staan altijd tot uw beschikking en kunnen u altijd helpen met fitness.

  Krachttraining

  Voor krachttraining beschikken we over een verschillende toestellen, kabels en losse gewichten van de A-merken Matrix en Technogym.

  Cardiotraining

  Bij de fitness van het Preventiecentrum Den Bosch kunt u terecht voor cardiotraining. Wij beschikken onder andere over fietsen, loopbanden, crosstrainers en roeiers.

  Voor ieder wat wils

  Ook als je gewoon zorgeloos zelfstandig wil trainen ben je bij het Preventiecentrum op het juiste adres. Van cardio tot krachttraining, er is voor ieder wat wils!

  Bel (073) 851 59 89!

  Om direct een afspraak te maken!

  Meer informatie of aanmelden?

  Laat dan uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op! Of mail naar denbosch@hetpreventiecentrum.nl

  Liever zelf contact opnemen of langskomen?

  Preventiecentrum Den Bosch
  Salvador Alendelaan 9
  5231 BZ ’s-Hertogenbosch

  Telefoon (073) 851 59 89

   © Copyright 2019 - Preventiecentrum - Fysiotherapie, revalidatie & (medisch) fitness in Den Bosch