Fysiotherapie Den Bosch

Bij het Preventiecentrum kan je terecht voor Fysiotherapie in Den Bosch en (medische) fitness. Wij staan voor vakkundig, aandacht en op maat gesneden zorg zodat je gezondheidsklachten voorkomt of ze verhelpt. Hierdoor lukt het je bijvoorbeeld weer om met vertrouwen te functioneren in huishoudelijke activiteiten, je hobby weer te kunnen uitvoeren, je sport naar een hoger niveau te tillen en je weer volwaardig kan participeren op het werk. Door preventief handelen voorkomen we dat er serieuze gezondheidsklachten ontstaan.

Indien je al wordt beperkt door de klachten dan, zetten we alles in het werk jou weer in actie te brengen. Hiervoor hebben we ook de juiste zorg in huis met multispecialistische revalidatie waarin we interdisciplinair screenen. Als je bij ons terecht komt voor fysiotherapie, dan zal onze fysiotherapeut altijd blijven beoordelen of je bij ons of bij de desbetreffende fysiotherapeut op de juiste plek bent. Kortom; dit is de plek voor fysiotherapie in Den Bosch.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPreventiecentrum is gewaardeerd op Zorgkaart Nederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering.

 • Algemene Fysiotherapie

 • Sport Fysiotherapie

 • Hartklachten/falen

 • Overige Pijnklachten

Maak snel een afspraak met ons

Wilt u graag een afspraak? Binnen 3 minuten heeft u een afspraak bij ons gemaakt.

Vrijwel altijd vergoed

 

Afspraak zonder doorverwijzing

De beste fysiotherapeuten

 

Werkwijze

Bij het maken van de eerste afspraak zal gevraagd worden naar de klachten zodat wij kunnen inschatten welke therapeut jou het beste kan helpen met je klachten. Na een uitgebreide eerste intake zal een concreet behandelplan opgesteld worden, zodat je zo snel mogelijk weer de dingen kan doen die jij graag wil!

Hierbij maken wij gebruik van de verschillende expertises binnen ons centrum en hebben nauw contact met andere behandelaars en verwijzers.

Onze fysiotherapeuten zijn onder andere gediplomeerd is de behandeling van claudicatioklachten, sportfysiotherapie en goed met lage rugklachten

 • Intakegesprek

 • Persoonlijk Behandelplan

 • Behandeling

 • Nazorg

Matched Care

Mocht er tijdens het sporten of gedurende een behandeling blijken dat voor het behalen van je doelen andere disciplines nodig zijn, dan zetten wij die expertise in. Hierbij maken wij gebruik van onze gespecialiseerde behandelaars en trainers. Wij helpen jouw naar een optimale gezondheid en een succesvol herstel. Samen stellen we je doelen op en begeleiden we je naar een betere gezondheid. Daarnaast ben je altijd welkom om een kopje koffie of thee te komen drinken in onze wachtruimte.

Wordt behandeld door echte fysiotherapie specialisten

Miriam Swart

Miriam Swart

Sjors van de Langeberg

Sjors van de Langeberg

Tim Verschoor

Tim Verschoor

Charlotte van der Pluijm

Charlotte van der Pluijm

Vergoedingen

U hoeft niet meer eerst langs de huisarts of specialist voor een verwijzing. Komt u zonder verwijzing, dan doen wij eerst een onderzoek om te beoordelen of de klachten verholpen kunnen worden middels fysiotherapie.

Het Preventiecentrum heeft met vrijwel alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. Indien je een aanvullende verzekering voor fysiotherapie hebt afgesloten worden de kosten vrijwel altijd vergoed. Het aantal behandelingen wat vergoed wordt varieert per zorgverzekering!

Twijfels over uw vergoeding, neem dan contact op met uw verzekering.

Onze therapeuten zijn aanwezig op:

 • Maandag – 08:30 – 17:30
 • Dinsdag – 08:30 – 19:00
 • Woensdag – 08:30 – 16:30
 • Donderdag – 08:30 – 20:00
 • Vrijdag – 08:30 – 17:00
 • Zaterdag – gesloten
 • Zondag – gesloten

Neem contact met ons op

© Copyright 2019 - Preventiecentrum - Fysiotherapie, revalidatie & (medisch) fitness in Den Bosch