Patiënteninformatie van het Preventiecentrum Breda

Hier vindt u de telefonische bereikbaarheid wat u vergoed krijgt voor revalidatie en fysiotherapie en meer.

Telefonische bereikbaarheid

Maandag t/m Donderdag
van 08.00 – 21.30

Op vrijdag van
08.00 – 16.30

Bij drukte is het mogelijk de voicemail in te spreken. Wij bellen u dan z.s.m. terug.

Vergoeding zorgverzekering

Wij hebben met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten.  Toch raden wij u aan om van te voren de polisvoorwaarden van uw ziektekostenverzekeraar te raadplegen. Voor behandelingen die uw verzekering niet vergoedt, ontvangt u zelf een declaratie. U blijft zelf verantwoordelijk voor de betaling van de declaraties.

Extra kosten voor hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld sporttape, spalkjes, McKenzierol, bekkenbanden dient u zelf te betalen, deze worden niet vergoed door uw verzekeringsmaatschappij.

Een tarievenlijst van onze diensten vindt u in de wachtruimte van het Preventiecentrum en hier op onze website.

Afspraak afzeggen

Een afspraak afbellen kan tot 24 uur van tevoren, daarna wordt de behandeling voor 75% van het normale tarief in rekening gebracht. Hiervoor ontvangt u een nota die niet bij uw verzekeraar in rekening kan worden gebracht.

In het weekend kunt u zich afmelden door in te spreken op onze voicemail.

Verwijzing

Bij het Preventiecentrum Breda heeft u geen verwijzing nodig. Heeft u wel een verwijzing ontvangen? Wilt u bij uw eerste bezoek aan de praktijk uw verwijzing fysiotherapie meenemen.

Een geldig verzekeringsbewijs en legitimatiebewijs hebben wij wel altijd nodig!

Duur van de afspraak

Het eerste bezoek aan de fysiotherapeut duurt 30 minuten. Deze  tijd wordt besteed aan de intake en onderzoek van uw klacht. Het is mogelijk om direct opvolgend een afspraak te plannen voor behandeling van uw klacht .  Er worden dan 2 prestaties in rekening gebracht.

Bij bezoek aan het preventiecentrum

U wordt verzocht bij ieder bezoek een handdoek en uw afsprakenkaartje mee te nemen.

Wilt u bij het oefenen in de trainingszaal schone (sport-)schoenen gebruiken?

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en vragen uw medewerking aan ons patiënt tevredenheidonderzoek. Dit onderzoek wordt door een onafhankelijke instantie anoniem uitgevoerd. U ontvangt extra informatie van uw behandelend fysiotherapeut.

Wij adviseren u om gebruik te maken van de kluisjes in de kleedruimte voor het opbergen van uw persoonlijke eigendommen. Preventiecentrum is niet aansprakelijk voor het zoekraken van uw persoonlijke eigendommen.

© Copyright 2019 - Preventiecentrum - Fysiotherapie, revalidatie & (medisch) fitness in Breda