• Knierevalidatie Breda

Knierevalidatie bij het Preventiecentrum Almere

Bent u geopereerd aan de knie dan is knierevalidatie na de operatie essentieel. Laat u gratis ophalen door onze shuttle bus!

Knierevalidatie

Het Preventiecentrum is hèt centrum voor knierevalidatie in Almere. Wij zijn gespecialiseerd in de revalidatie na een nieuwe kruisband, een nieuwe knie en meniscus. Maar ook met minder vaak voorkomende operaties, zoals een stabilisatie van de knieschijf, correctie-osteotomieen en revisies van nieuwe knieën en nieuwe kruisbanden hebben wij inmiddels ruimschoots ervaring.

Al sinds 2000 is ons centrum de plek voor orthopeden en huisartsen uit de regio om hun patiënten naar te verwijzen. In de loop van de tijd hebben wij ons verder gespecialiseerd in orthopedische revalidatie en zijn onze faciliteiten daar geheel op gericht. Diverse meet- en trainingsapparatuur is voor handen om uw knie geheel in kaart te brengen en te helpen herstellen in kracht, mobiliteit en belastbaarheid.

Inmiddels hebben wij onze manier van behandelen sterk ontwikkeld en afgestemd met de orthopeden in de omgeving. Middels korte lijnen zijn de wachttijden voor een onderzoek door de orthopeed kort en kan snel tot de juiste diagnose worden gekomen.

Ketenzorg

De therapeuten van het Preventiecentrum hebben een intensieve samenwerkingsrelatie met de orthopedie van het Flevoziekenhuis. Al jarenlang kijken onze fysiotherapeuten mee op de poli en tijdens operaties. Inmiddels is er daarin een nieuwe stap gemaakt: Ketenzorg. Waarbij de patiënt voorafgaand aan de operatie uitgebreid wordt getest op pijn, kracht, functionaliteit, enzovoort.

Na de operatie en aansluitende revalidatie wordt deze testprocedure herhaald. Gedurende het proces wordt de patiënt gecontroleerd tijdens een gecombineerd spreekuur van de orthopeed en uw fysiotherapeut.

Gratis vervoer

Sinds kort biedt het Preventiecentrum ook een shuttle service aan voor patiënten. Indien u niet in staat bent om auto te rijden of te fietsen, bijvoorbeeld na uw knieoperatie, dan halen wij u gratis op en brengen wij u ook weer thuis!

© Copyright 2019 - Preventiecentrum - Fysiotherapie, revalidatie & (medisch) fitness in Breda