Nieuw: FitDance bij Preventiecentrum Fysio & Fitness Almere-Buiten!

DANS JE FIT! Wil jij lekker fit blijven en houd je ook van dansen? Dan is FitDance de ideale les voor jou. Geen statische oefeningen, maar lekker dansen en fitter worden. Bovendien verbeteren de dansbewegingen je coördinatie en verbrand je veel calorieën. En dat in slechts 30 minuten! De les wordt een aantal weken herhaald om maximaal resultaat te krijgen. Daarna worden de routines op verschillende muziekstijlen (bijvoorbeeld salsa, hiphop, showdance) vernieuwd om niet in een sleur te raken. De les is goed te volgen en dus voor iedereen toegankelijk! Meld je aan via de App of bij de balie of kom een keertje kijken of een proefles meedoen.

Wil jij dus op een leuke, gezellige en originele manier je gezondheid en conditie verbeteren? Kom dan langs bij Preventiecentrum Fysio & Fitness Almere-Buiten en ervaar zelf wat FitDance voor jou kan doen! Iedere dinsdagochtend van 10.00 uur tot 10.30 uur. Kun je niet op dit tijdstip, dan bieden wij op onze beide locaties ook leuke Zumba-lessen aan!