Relax and Renew!

NIEUW! Nu ook Relax Yoga bij Preventiecentrum Fysio & Fitness Almere!

Tegenwoordig wordt er veel van ons verwacht. Je ‘moet’ best veel, je hebt het druk, je voelt je soms gejaagd of je hebt (te) weinig rustmomenten. Kortom, weinig ruimte en aandacht voor jezelf. In de hectiek van alledag is het dan makkelijk om contact met jezelf te verliezen. Als dit te lang duurt, kan het evenwicht tussen lichaam en geest verstoord raken en kan het je gezondheid negatief beïnvloeden.

Relax Yoga kan dan een weg zijn om je bewust te worden van de samenhang tussen geest en lichaam en om deze langzaamaan weer in evenwicht te brengen. Samen met de instructeur kijk je naar wat wel en wat niet kan. Alles op jouw manier, tot jouw grens en binnen jouw mogelijkheden.

Vind je het lastig om te ontspannen? Heb je moeite met slapen? Pieker je veel? Kun je wel wat rust gebruiken? Of gun je jezelf een relaxmomentje iedere week? Relax Yoga zorgt dan voor een moment van ‘even op adem komen’. In deze les leer je te ontspannen op een bewuste manier en breng je jouw aandacht in het hier en nu. Relax Yoga is een les waarbij diverse yoga-oefeningen worden afgewisseld met meditatie, ademoefeningen en een lange eindontspanning.

De yoga-oefeningen zijn zacht en worden aandachtig gedaan. We noemen het ook wel ‘mindful bewegen’. De meditatie-oefeningen leren je om je aandacht te richten in het hier en nu en om in balans (met jezelf) te komen. Relax Yoga is voor iedereen toegankelijk, met of zonder yoga-ervaring.

Met ingang van zondag 7 oktober, geeft onze Yoga-instructeur Erik deze les van 10.30 uur tot 11.30 uur op onze locatie in Almere-Stad. Wil jij ervaren hoe fijn deze les is? Meld je dan aan via onze App of bij een van onze baliemedewerksters.