Vacature Preventiecentrum deelnemer ‘Fitter door het leven!”

Deelnemer ‘Fitter door het leven!”
Locatie: Almere-Stad en Almere-Buiten
Periode: 17 september 2018 tot en met 24 december 2018

Wat ga je bij ons doen?
Je komt tweemaal per week trainen onder begeleiding van één van de Personal Trainers van Preventiecentrum Almere Stad of Almere Buiten. Daarnaast volg je groepslessen, Milon cirkel en/of ben je zelfstandig aan het trainen in de fitnessruimte. Afhankelijk van de hulpvraag / doelstelling volg je een op maat gemaakt voedingspatroon.
Je bent onderdeel van een groep van 4 deelnemers aan het programma ‘Fitter door het leven!’. Motivatie en enthousiasme wordt gedeeld in de groep waardoor je een voorbeeld bent voor anderen. Je bent verantwoordelijk, samen met jouw trainer, voor jouw gewenste trainingsresultaten. Deze trainingsresultaten stem je af met de Personal Trainer.

Wat vragen we van jou?
Je bent een gemotiveerde, enthousiaste en serieuze deelnemer die daadwerkelijk ‘Fitter door het leven’ wil gaan. Je hebt een duidelijke hulpvraag / doelstelling waarmee het Preventiecentrum je kan helpen. We zijn op zoek naar deelnemers met verschillende hulpvragen / doelstellingen, denk hierbij aan:

“Help mij om 5 kg af te vallen.”

“Help mij met revalideren na mijn knieoperatie.”

“Help mij het proces van Diabetes om te draaien.”

“Help mij om plezier in bewegen te krijgen.”

Je bent minimaal drie keer per week aanwezig om te werken aan de doelstelling. Je bent ook actief betrokken bij de doelstellingen van de andere deelnemers en het Preventiecentrum.
Je wordt gezien als voorbeeldfunctie voor de andere sporters en geïnteresseerden in het programma. Dit betekent dat je actief foto’s, blogs, status-updates post op Social Media. Het programma wordt volledig via de kanalen van Social Media gevolgd. Dit betekent dat je via Social Media enorme steun kan verwachten, maar dat je daarvoor jezelf ook volledig dient te laten zien op Social Media.
We zoeken daarom deelnemers die handig zijn met Social Media en die wekelijks verschillende items kunnen posten op Facebook, Twitter, Instagram, Vlogs en / of in de nieuwsbrief. Je hoeft niet over alle kanalen van Social Media te beschikken.

Wat mag je van ons verwachten?
Wij bieden dit programma helemaal gratis aan voor onze deelnemers. De totale waarde van het programma is circa €1.200,-. Hiervoor train je bij één van de meest gespecialiseerde fitnesscentra in
Almere met vakkundige Personal Trainers. Naast de reguliere Personal Trainingen wordt er gekeken naar voeding, zitgedrag, ontspanning en beweging naast de trainingen. Coaching is een belangrijk onderdeel van het programma.
Ook de Personal Trainers zijn verantwoordelijk voor de uitingen op Social Media. Samen proberen we een voorbeeld en inspiratiebron te zijn voor alle volgers op Social Media.

Solliciteren?
Iedereen mag deelnemen aan het programma. We zoeken MAXIMAAL 4 deelnemers met verschillende hulpvragen / doelstellingen, van verschillende leeftijden, man of vrouw. Je hoeft geen
huidig lid te zijn van het Preventiecentrum.
Stuur uiterlijk 02 september 2018 een heldere motivatiebrief naar jeroen@hetpreventiecentrum.nl. Ervaring leert dat er bijzonder veel geïnteresseerden zijn in dit programma. We kunnen hiervan slechts een klein deel uitnodigen. Gesprekken met potentiële deelnemers vinden plaats van 3 tot en met 11 september 2018.

Bovenstaand emailadres mag ook gebruikt worden voor specifieke vragen over dit programma. Wil je meedoen aan (een gedeelte van) dit programma zonder Social Media? Dan gelden de reguliere tarieven. Voor meer vragen hierover kun je terecht bij de receptie van de vestiging waar je traint.

Preventiecentrum de Fysioclub Almere Stad
Randstad 22 01
1316 BN Almere

Preventiecentrum de Fysioclub Almere Buiten
Dwangmolenstraat 8
1333 GW Almere