Ledenportal vanaf 1-3-2018

Wij hebben iets leuks en iets nieuws! Vanaf heden heeft u de mogelijkheid om in te loggen bij het ledenportal wat inzicht geeft in uw gegevens, waar u zich kunt opgeven voor onze groepslessen en het allerleukste: de gespaarde sportpunten zijn uit te geven in de webshop.

In de webshop bieden wij diverse cadeaus aan zoals personal training van dertig of zestig minuten, korting sparen tot 25 euro, één maand gratis sportdrank of spaar voor een advertentieruimte van drie maanden. Komende periode blijven wij de webshop verversen met acties en nieuwe producten.

Inloggen kan hier: Ledenportaal Preventiecentrum de Fysioclub

Heeft u nog geen inloggegevens? Meldt u dan bij de balie zodat wij dit in orde kunnen maken. Bij inschrijving krijgt u deze automatisch doorgestuurd via de welkomstmail.