Groepslesrooster februari 2018

Nieuw groepslesrooster – een update

Op 15 januari zijn wij gestart met een volledig nieuw groepslesrooster en met succes mogen wij wel zeggen! De lessen zijn weer net zo druk (zo niet drukker)  en gezellig als ze dat waren in 2017. Om er zeker van te zijn dat je een plekje hebt, dien je je voortaan van te voren op te geven voor de groepsles(sen) die jij wekelijks wilt volgen. Je wordt dan op de lijst geplaatst voor die les(sen). Is de lijst al vol, dan kom je automatisch op de reservelijst. Indien iemand afbelt, wordt de eerstvolgende gebeld om mee te doen met de les. Daarnaast kun je natuurlijk ook altijd kijken op ons groepslesrooster op welke andere dag(en) en tijd(en) één van jouw favoriete groepslessen wordt gegeven, want sommige dagen in de week zijn nu eenmaal populair en dus voller.

Je kunt je maximaal één week van te voren voor een les aanmelden bij de receptie of aan de fitnessbalie. De instructeurs nemen de deelnemerslijst mee naar/in de les. Op die lijst kun je aangeven dat je de volgende les ook aanwezig bent. Of: Op die lijst kun je aangeven of je de volgende les al dan niet aanwezig bent.

Twijfel je of je op de lijst staat? Vraag dat dan even na bij de receptie of aan de fitnessbalie.