Podotherapie in het Preventiecentrum

Het houdings- en bewegingsapparaat kent vele specialisten. In het Preventiecentrum werken we nauw samen met deze specialisten om de hulpvraag van onze patiënten te beantwoorden. Zo werken we samen met Podotherapie Basemans. De podoloog behandelt voet gerelateerde aandoeningen in het houdings- en bewegingsapparaat, voet- en houdingsklachten van algemene aard en indien noodzakelijk ook in combinatie met reuma, diabetes mellitus of neurogene klachten.
Met de fysio- en manueel therapeuten van het Preventiecentrum werken de podologen multidisciplinair samen aan het herstel van de klachten. Uit onderzoek en door ondervinding in onze praktijk blijkt dat de multidisciplinaire benadering tot een hoger slagingspercentage resulteert.

Op maandag en donderdag houden Cees Basemans en Björn Mulder van Podotherapie Basemans spreekuur in het Preventiecentrum. Beide heren zijn geschoolde registerpodologen en u kunt (na het maken van een afspraak) langskomen om te kijken of zooltjes wel of niet een oplossing zouden kunnen zijn voor uw lichamelijke klachten.

Podologie wordt vergoed vanuit de aanvullende polissen. Weten wat u vergoedt krijgt: klik hier.
Meteen een afspraak inplannen: klik hier.
Heeft u vragen; neem gerust contact met ons op.