Revalideren in Almere en Weesp

Patiënten met een indicatie voor een voorste kruisbandreconstructie, een totale heup, een totale knie of een stabiliserende schouderoperatie krijgen sinds kort de mogelijkheid om een intensief behandeltraject te volgen bij het Preventiecentrum in nauwe samenwerking met de afdeling Orthopedie van het Flevoziekenhuis. Met als doel betere kwaliteit van zorg en sneller herstel.

Wij werken nauw samen met orthopedisch chirurgen. Intensief contact en afstemming van de behandeling direct na de operatie en bij de gezamenlijke controles, zorgen ervoor dat je het best passende behandelprogramma krijgt.

Bel ons voor een afspraak!

Almere (036) 533 24 24   Weesp (0294) 700 201

Wil je dat wij jou bellen?

Moeten wij jou bellen?

Laat je gegevens achter en wij bellen je binnen 24 uur voor meer informatie of een afspraak!

  Zelf contact met ons opnemen kan natuurlijk ook!

  OrthoXpert Zorgplan

  Behandelprogramma na een operatie!

  Het OrthoXpert Zorgplan is een behandelprogramma na een knie, schouder of heup operatie. Bij het OrthoXpert Zorgplan is de inhoud van het behandelprogramma stap voor stap in kaart gebracht en ligt bij aanvang vast.

  Bij het OrthoXpert Zorgplan werken orthopedisch chirurgen en fysiotherapeuten zeer nauw met elkaar samen. Intensief contact en afstemming van de behandeling direct na de operatie en bij de gezamenlijke controles, zorgen ervoor dat u het best passende behandelprogramma krijgt.

  De geselecteerde fysiotherapiepraktijken beschikken over de juiste accommodatie om u te kunnen begeleiden bij het herstel. Er zijn speciale test- en meetinstrumenten om de effecten van uw behandeling in kaart te brengen.

  Gratis haal en brengservice!

  Slecht te been? Dan komen wij u toch halen!

  Ben je geopereerd en heb je geen vervoer om bij onze fysiotherapeut te komen? Preventiecentrum Almere biedt gratis vervoer vanaf  huis naar de fysio en weer terug. Je kan alleen gebruik maken van deze service in overleg met onze fysiotherapeut.

  Wil je meer informatie of wil je een afspraak maken?

  © Copyright 2020 - Preventiecentrum - Fysiotherapie, revalidatie & (medisch) fitness in Almere. In beheer bij Kersvers Digital