Welkom bij het Preventiecentrum

Namens het gehele team van het Preventiecentrum heten wij u van harte welkom op onze website. Door middel van deze pagina willen wij u informeren over het Preventiecentrum in Almere en Weesp. Wij zetten ons in voor een doelmatige en efficiënte begeleiding en behandeling in de fysiotherapie en revalidatie.

Het laatste nieuws

Fysiotherapie in de avond en in het weekend

Bij het Preventiecentrum kunt u ook in de avond en op zaterdagochtend terecht voor fysiotherapie en revalidatie. Wel zo makkelijk.

Geen doorverwijzing nodig

Bij het Preventiecentrum kunt u ook terecht zonder doorverwijzing van bijvoorbeeld uw huisarts. U kunt dus gewoon een afspraak maken.

Revalidatie

Bij het Preventiecentrum kunt u terecht voor verschillende vormen van revalidatie. Last van een sport-, rug-, schouder- of knieblessure? Maak dan direct een afspraak!

Fysiotherapie

Het Preventiecentrum Almere is al jaren één van de grootste fysiotherapiepraktijken van Almere. Ook zonder verwijzing van de huisarts bent u welkom bij ons.

Fitness

Bij het Preventiecentrum Almere kunt u fitnessen onder professionele begeleiding. Ook bieden wij verschillende groepslessen aan. Voor ieder wat wils.

Wil jij onze nieuwsbrief ontvangen?

Laat je gegevens achter en ontvang regelmatig onze nieuwsbrief!