• Manuele Therapie in Almere

Manuele therapie bij het Preventiecentrum Almere

U kunt bij het Preventiecentrum Almere terecht voor Manuele therapie. De manueel therapeut is een zeer gespecialiseerde fysiotherapeut binnen het Preventiecentrum.

Bel nu voor een afspraak!

Manuele therapie Almere

Het doel van manuele therapie is enerzijds het beter laten functioneren van de gewrichten en anderzijds houding en bewegingen te verbeteren. Hiervoor gebruikt de manueel therapeut een aantal specifieke technieken die in de gewrichten kunnen worden toegepast.

De effecten van manuele therapie zijn vaak direct merkbaar: u voelt een verbetering van de bewegingsvrijheid en een afname van pijn. Het behandelprogramma van de manueel therapeut bestaat verder uit het geven van goede instructies, adviezen, begeleiding en inzicht in gezond bewegen.

Wat is een manueel therapeut

Een manueel therapeut is een fysiotherapeut die na zijn opleiding voor fysiotherapie een opleiding voor manuele therapie heeft gevolgd. Daarmee heeft hij extra kennis opgedaan van de bewegingsmogelijkheden van het lichaam en in het bijzonder van de wervelkolom.

Door zijn gespecialiseerde opleiding is de manueel therapeut uitstekend in staat om de oorzaak van klachten te beoordelen. Zo kan hij voor elk lichaam een oplossing op maat voorstellen.

Meer informatie of een afspraak maken?

Laat dan uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op! Of mail naar info@hetpreventiecentrum.nl

Liever zelf contact opnemen of langskomen?

Preventiecentrum Almere Stad
Randstad 22-01
1316 BN ALMERE

(036) 533 24 24

Preventiecentrum Almere Buiten:
Dwangmolenstraat 8
1333 GW Almere

Preventiecentrum de Fysioclub Weesp:
Hogeweyselaan 227
1382 JL Weesp

    © Copyright 2020 - Preventiecentrum - Fysiotherapie, revalidatie & (medisch) fitness in Almere. In beheer bij Kersvers Digital