Chat with us, powered by LiveChat

Personal training bij het Preventiecentrum.

Ben je opzoek naar een goed personal trainer in Almere Stad of Almere Buiten? Kom dan naar het Preventiecentrum!

Personal training

Bij het Preventiecentrum zijn we ervan overtuigd dat personal training de beste manier is om te werken aan een gezond en sterk lichaam. Een eigen personal trainer die je kent en met wie je je vorderingen bespreekt. Iemand die  je begeleidt, motiveert en samen met jou alles uit de kast haalt om jouw doelstellingen te bereiken.

Als sporter krijg je de onverdeelde aandacht. Je personal trainer trekt je naar een hoger plan, voorbij je doelstelling en zélfs voorbij je eigen verwachtingen.
Je staat versteld van wat je lichaam en geest allemaal kunnen.

Personal trainer

Er is een duidelijk verschil tussen de fitnessinstructeur en de Personal Trainer. Het verschil zit vooral in de begeleiding. Een instructeur stelt het fitnessschema op en legt deze uit, houdt toezicht in de fitnessruimte en corrigeert de uitvoering indien nodig. Een instructeur is altijd in staat om vragen over fitness te beantwoorden.

De Personal Trainer bezit deze kennis ook, maar heeft een andere rol binnen het fitnesscentrum. De Personal Trainer is een coach en werkt één op één. Hierdoor is hij of zij niet bereikbaar voor andere leden behalve voor diegene die een afspraak heeft. Elke herhaling die je maakt wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Je wordt uitgedaagd om zo effectief en zo veilig mogelijk te trainen. De ervaring leert dat je sneller je trainingsdoel behaald en dat er een gedragsverandering ontstaat in de fitnessruimte waardoor je ook zelfstandig effectiever en veiliger kunt trainen.

De begeleiding die bij jou past met de doelen die wij samen stellen

Personal Training is dus niet enkel voor diegene die een staande ovatie op het strand wil hebben. Personal Training is voor iedereen die op een effectieve en veilige manier het lichaam gezonder, sterker, strakker en/of fit wil houden. Het enige dat je nog dient te doen is zelf bewegen.

Wij zijn van mening dat Personal Training uit meer bestaat dan alleen fitnesstraining. Daarnaast wordt er gekeken naar de leefstijl en naar het voedingspatroon. De Personal Trainer zal naar verwachting de komende jaren meer de rol gaan vervullen van Lifestyle-coach. Wij zetten onze Personal Trainingen ook als zodanig in!

© Copyright 2018 - Preventiecentrum - Fysiotherapie, revalidatie & (medisch) fitness in Weesp en Almere