Personal training bij het Preventiecentrum.

Ben je opzoek naar een goed personal trainer in Almere Stad of Almere Buiten? Kom dan naar het Preventiecentrum!

Personal training

Bij het Preventiecentrum zijn we ervan overtuigd dat personal training de beste manier is om te werken aan een gezond en sterk lichaam. Een eigen personal trainer die je kent en met wie je je vorderingen bespreekt. Iemand die  je begeleidt, motiveert en samen met jou alles uit de kast haalt om jouw doelstellingen te bereiken.

Als sporter krijg je de onverdeelde aandacht. Je personal trainer trekt je naar een hoger plan, voorbij je doelstelling en zélfs voorbij je eigen verwachtingen.
Je staat versteld van wat je lichaam en geest allemaal kunnen.

Personal trainer

Er is een duidelijk verschil tussen de fitnessinstructeur en de Personal Trainer. Het verschil zit vooral in de begeleiding. Een instructeur stelt het fitnessschema op en legt deze uit, houdt toezicht in de fitnessruimte en corrigeert de uitvoering indien nodig. Een instructeur is altijd in staat om vragen over fitness te beantwoorden.

De Personal Trainer bezit deze kennis ook, maar heeft een andere rol binnen het fitnesscentrum. De Personal Trainer is een coach en werkt één op één. Hierdoor is hij of zij niet bereikbaar voor andere leden behalve voor diegene die een afspraak heeft. Elke herhaling die je maakt wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Je wordt uitgedaagd om zo effectief en zo veilig mogelijk te trainen. De ervaring leert dat je sneller je trainingsdoel behaald en dat er een gedragsverandering ontstaat in de fitnessruimte waardoor je ook zelfstandig effectiever en veiliger kunt trainen.

© Copyright 2020 - Preventiecentrum - Fysiotherapie, revalidatie & (medisch) fitness in Almere. In beheer bij Kersvers Digital