Fitness 55+ in Almere

Woont u in Almere en wilt u lichamelijk fit blijven en uw gezondheid in stand houden of verbeteren, kies dan voor fitness 55+ bij Preventiecentrum de Fysioclub in Almere.Op oudere leeftijd wordt de lichamelijke belasting steeds lager en gaan de lichamelijke functies achteruit. Fitnessen draagt eraan bij dat u zich fit blijft voelen en daarnaast verkleint u de kans op bijvoorbeeld een hartinfarct of botontkalking.

Preventiecentrum de Fysioclub, het ideale adres voor fitness 55+ in Almere

Preventiecentrum de Fysioclub onderscheidt zich in meerdere opzichten van de meeste reguliere sportscholen. Ten eerste zijn wij er niet voor het kweken van grote spierballen en is onze fitnessruimte daarom niet gevuld met sportschooltypes die hun lichaam tot het uiterste tergen. Ook zijn wij geen budgetsportschool waar u aan uw lot wordt overgelaten en op eigen inzicht maar moet zien wat u moet doen.

Bij fitness 55+ in Almere ontvangt u een grote mate van persoonlijke begeleiding. Preventiecentrum de Fysioclub werkt met speciale programma’s voor senioren. Een ervaren medewerker van Preventiecentrum de Fysioclub bekijkt hoe u zich voelt, hoe uw lichamelijke toestand er voor staat en wat uw doelen zijn, en maakt op basis daarvan een persoonlijk fitnessschema voor u. Dit zorgt voor maximaal resultaat bij het fitnessen en voorkomt dat u oefeningen gaat doen die geen nut hebben, of die zelfs schadelijk voor u kunnen zijn. Fitness 55+ kan bij ons in Almere onder meer cardiotraining en krachttraining omvatten. Wij kijken waar u behoefte aan hebt en stemmen ons advies over de te volgen oefeningen daarop af. De medewerkers van Preventiecentrum de Fysioclub zijn altijd aanspreekbaar voor u als abonnementhouder. Hebt u vragen over bepaalde apparaten of oefeningen, dan kunt u hen altijd benaderen en nemen zij rustig de tijd voor u. Naast dat u zelf kunt gaan fitnessen, bieden wij ook allerlei groepslessen aan. Samen sporten is vaak leuker dan het doen van individuele oefeningen.

Diverse extra faciliteiten

In Preventiecentrum de Fysioclub heerst een ongedwongen sfeer en u kunt als abonnementhouder gebruikmaken van diverse extra faciliteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld na de fitness 55+ in Almere gratis gebruikmaken van onze sauna, waarna u lekker kunt afkoelen in onze serene binnentuin. Ook het gebruik van de zonnebank is gratis. Preventiecentrum de Fysioclub beschikt daarnaast over een eigen parkeerterrein, dus u bent naast de abonnementskosten geen extra geld kwijt voor het parkeren van uw auto.
Fitness voor mensen in de leeftijdscategorie 55+ uit Almere verkleint de kans op gezondheidsklachten en vergroot hun mogelijkheden om deel te nemen aan allerhande activiteiten in het dagelijks leven. Daarnaast is de ervaring dat als de drempel om te gaan bewegen eenmaal overwonnen is, fitness voor 55+ door mensen in Almere als plezierig en bevredigend wordt ervaren.
Wilt u ook zo lang mogelijk vitaal en fit blijven? Kies dan voor fitness 55+ bij Preventiecentrum de Fysioclub in Almere!