Fitness en Fysiotherapie

Het Preventiecentrum is de plek in Almere voor Fitness, Fysiotherapie, Revalidatie, Manuele therapie en meer.

Bij het Preventiecentrum werken therapeuten en trainers met verschillende specialisaties om je zo goed mogelijk te helpen. Wij zijn een praktijk waar diagnostiek centraal staat. Een combinatie tussen recente wetenschap en jarenlange ervaring zorgt voor een gerichte behandeling en trainingen om je zo snel en zo goed mogelijk te laten herstellen en fit te houden!.

Middels verschillende vormen van fysiotherapie zoals manuele therapie, medical taping, dry needling en training helpen wij je om van je klachten af te komen.

Wil je een afspraak maken?

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPreventiecentrum is gewaardeerd op Zorgkaart Nederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering.

Wij zijn er om jou te helpen

Wij gaan samen aan de slag!

Onze visie van goede zorg voor jouw lichaam is preventie. Als mens sta jij centraal en bieden wij de zorg die je nodig hebt. Dit kan door ondersteuning of behandeling door een fysiotherapeut maar ook medisch fitness of 2de lijns fysiotherapie behoren tot de mogelijkheden. Wij zijn er om je in beweging te houden of te krijgen.

Als je bij ons terecht komt voor fysiotherapie, dan zal onze fysiotherapeut altijd blijven beoordelen of je bij ons of bij de desbetreffende fysiotherapeut op de juiste plek bent. Zodoende zorgt het Preventiecentrum voor matched care. Zorg die bij je past. Het kan bijvoorbeeld dat je een keer gezien wordt door onze echografist of de manueel therapeut of dat er een dry needling behandeling nodig is.

Samen helpen wij je weer verder. Wij zorgen voor alles wat je beweegt!

Binnen 24 uur een afspraak!

Vandaag of morgen nog terecht bij een fysiotherapeut!

Bij het Preventiecentrum doen we er graag alles aan mensen te helpen “beter te worden” en “gezond te blijven”.
Niets is daarin ons teveel. Wie een probleem heeft, wil dat namelijk snel opgelost zien. En dat geldt zeker voor uw gezondheid.

Bij het Preventiecentrum kennen wij geen wachtlijsten en beseffen wij als geen ander dat ook uw tijd kostbaar is..

Wil jij onze nieuwsbrief ontvangen?

Laat dan hieronder je gegevens achter!

Nieuws

Gratis haal en brengservice!

Slecht te been? Dan komen wij u toch halen!

Ben je slecht te been en heb je geen vervoer om bij een fysiotherapeut te komen? Het Preventiecentrum biedt gratis vervoer vanaf  huis naar de fysiotherapeut en weer terug. Je kunt alleen gebruik maken van deze service in overleg met onze fysiotherapeut.

Wil je meer informatie over onze fitness of wil je bijvoorbeeld een afspraak maken met één van de fysiotherapeuten van Preventiecentrum?

© Copyright 2020 - Preventiecentrum - Fysiotherapie, revalidatie & (medisch) fitness in Almere. In beheer bij Kersvers Digital