Fysiotherapie in Breda

Het Preventiecentrum heeft diverse vormen van fysiotherapie en aanverwante specialisaties in huis. Wij beschikken over over een omvangrijk netwerk en diverse samenwerkingsverbanden waardoor wij in staat zijn om u te voorzien van de beste behandeling.

Blijf niet lopen met uw klachten kom in beweging, wij helpen u daar bij, denk niet er is niets aan te doen het is versleten,

Zelfs bij de moeilijkste klachten halen wij nog heel vaak goede resultaten ook bij klachten die al veel langer bestaan.

Bel ons voor een afspraak!

Telefoon (076) 523 19 40

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPreventiecentrum is gewaardeerd op Zorgkaart Nederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering.

‘s Avonds en in het weekend geopend

Bij het Preventiecentrum kunt u ook in de avond en op zaterdagochtend terecht voor fysiotherapie en revalidatie. Wel zo makkelijk.

Contracten met alle zorgverzekeraars.

Het Preventiecentrum heeft met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. Indien je een aanvullende verzekering voor fysiotherapie hebt afgesloten worden de kosten vrijwel altijd vergoed. Het aantal behandelingen wat vergoed wordt varieert per zorgverzekering!

De beste fysiotherapeuten en een afspraak zonder doorverwijzing

Meer informatie of een afspraak maken?

Laat dan uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op! Of mail naar breda@hetpreventiecentrum.nl

Liever zelf contact opnemen of langskomen?

Preventiecentrum Breda
Wethouder van Haperenstraat 36c
4813 AM Breda

Fysiotherapie (076) 523 19 40

© Copyright 2019 - Preventiecentrum - Fysiotherapie, revalidatie & (medisch) fitness in Breda